Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین از دریافت یارانه معیشتی دولت توسط ۹۹۲ هزار و ۲۸۰ قزوینی خبر داد.

قاسم آقاعلیخانی گفت: طبق آخرین آمار وزارتخانه، استان قزوین یک میلیون و ۳۴۵ هزار و ۶ نفر جمعیت معادل ۴۵۷ هزار و ۶۴۹ خانوار دارد که از این تعداد یک میلیون و ۲۵۲ هزار و ۵۶ نفر یارانه ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی را دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در استان قزوین ۹۲ هزار و ۹۵۰ نفر یارانه دولت را دریافت نمی‌کنند، اضافه کرد: در آبیک ۹۳ هزار نفر، قزوین ۵۵۸ هزار و ۹۸۶ نفر، تاکستان ۱۷۲ هزار و ۹۹۶ نفر، بویین زهرا ۱۴۴ هزار و ۶۱۷ نفر، البرز ۲۴۷ هزار و ۴۲۹ نفر و آوج ۳۷ هزار و ۸۶۶ نفر یارانه می‌گیرند.

این مسوول با اشاره به آمار تفکیکی استان از نظر دریافت یارانه کمک معیشتی، افزود:در آبیک ۷۴ هزار و ۸۰۴ نفر، آوج ۳۱ هزار و ۵۴۶ نفر، البرز ۲۰۸ هزار و ۸۵ نفر، بویین زهرا ۱۲۰ هزار و ۳۴۹ نفر، تاکستان ۱۴۰ هزار و ۹۴۸ نفر و شهرستان قزوین ۴۱۶ هزار و ۵۴۸ نفر یارانه کمک معیشتی را دریافت می‌کنند.

آقاعلیخانی درباره نحوه اعتراض جاماندگان از دریافت یارانه، گفت: سایت  http://www.refahi.ir برای دریافت اطلاعات یارانه بگیران و آگاهی از وضعیت یارانه و میزان واریز آن تعریف شده و متقاضیان با مراجعه به این سامانه می‌توانند وضعیت خود را مشاهده کنند.

وی اضافه کرد: اگر در این سایت، یارانه به حساب شخصی واریز می‌شود ولی قابل برداشت نباشد احتمالا آن فرد، مشکل بانکی دارد که باید از طریق بانک مربوط آن را پیگیری کند.

این مسوول گفت: همچنین سایت https://hemayat.mcls.gov.ir/ برای بررسی وضعیت متقاضیان و اعتراض به دریافت نکردن بسته حمایت معیشتی تعریف شده است که متقاضیان می‌توانند با مراجعه به این سایت اعتراض خود را ثبت نمایند که نتیجه آن پس از بررسی در همین پایگاه، قابل مشاهده و دریافت است.

وی گفت: کسانی که یارانه آنها در سال‌های گذشته به دلیل تمکن مالی قطع شده است نیز می‌توانند با مراجعه به سایت اعتراض خود را ثبت نمایند که پس از بررسی در صورتی که مشمول باشند حمایت معیشتی و یارانه آنها برقرار خواهد شد.

آقاعلیخانی افزود: کسانی که از دریافت یارانه جا مانده‌اند ابتدا باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها آنها را تعیین تکلیف نماید سپس مراحل بعدی اعتراض خود را پیگیری کنند.

وی افزود: وزارت رفاه این دو سامانه را جهت اعتراض و بررسی وضعیت مردم ایجاد کرده تا شهروندان در این زمینه، دچار مشکل نشوند و نیازی هم به مراجعه حضوری به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها نداشته باشند.

برچسب ها: قاسم آقاعلیخانی ، استان قزوین ، یارانه معیشتی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000LbT

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: استان قزوین یارانه معیشتی دریافت یارانه استان قزوین نفر یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۶۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟

 امروز خبری مبنی بر شکستن یک سد خاکی معیشتی در فضای مجازی منتشر و موجب نگرانی برخی شد که رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و بخشدار بخش نوبران ساوه (استان مرکزی) در خصوص این اتفاق توضیحاتی را ارائه کردند.

به گزارش ایرنا، این سد بین روستاهای سنگگ و مراغه توسط جهاد سازندگی وقت احداث و سال گذشته بهره برداران نسبت به افزایش ظرفیت ذخیره آن اقدام کردند که به گفته رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه، آبگیری بیش از حد مجاز، باعث بروز برخی آسیب ها به پیشانی آن شده است.

کامیار گراوند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این سد در سال ۱۳۷۰ توسط جهاد سازندگی احداث شده است تا اینکه در سال گذشته نیز با افزایش ارتفاع حدود ۲ متر و ۸۰ سانتی متری موافقت شد.

وی با بیان اینکه اهالی پارسال زیر نظر کارشناسان فنی این اداره نسبت به افزایش ارتفاع اقدام کردند یادآور شد: این سد قبل از افزایش ارتفاع حدود ۴۵ مترمکعب ظرفیت ذخیره داشت که هم اکنون به ۶۰ مترمکعب رسیده است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه افزود: ایام عید که بر اثر بارش های بهاری این سد معیشتی سرریز کرد و بررسی های کارشناسی از سوی اداره منابع طبیعی انجام شد اما برخی از بهره برداران پس آن نسبت به مسدود کردن محل سرریز به منظور ذخیره بیشتر آب پست سد اقدام می کنند.

وی با اشاره به اینکه افزایش حجم و ارتفاع آب باعث افزایش تشدید فشار آب به بخش فوقانی سرریز و موجب ریزش پاشنه و شسته شدن خاک بخشی از پشت سد شده است یادآور شد: هرچند در این اتفاق هیچ آسیبی به بدنه اصلی وارد نشده است اما کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه به همراه کارشناسان سایر دستگاه ها در محل حاضر و موارد لازم برای ارتقای ایمنی سد را اعلام کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون محل تخلیه آب این سد بازگشایی و مقرر شده روند تخلیه تا رفع آسیب ها، ایمن سازی کامل پاشنه و رسیدن آب به حجم مناسب ادامه خواهد داشت.

بخشدار نوبران ساوه نیز در این ارتباط با بیان اینکه به محض اطلاع از وضعیت سد به همراه کارشناسان منابع طبیعی، اعضای شورای اسلامی روستا، نمایندگان دادگستری در روستای مراغه حاضر و اقدامات اولیه ایمن سازی آن انجام شد.

یوسف حیدری یادآور شد: به اعضای شورای اسلامی روستا و معتمدان تاکید شد نظارت بیشتری داشته باشند تا بهره برداران به سلیقه شخصی دخالتی در این امور نداشته باشند.

روستای سنگک در ۷۹ کیلومتری و روستای مراغه نیز در ۷۲ کیلومتری شهر ساوه واقع شده است.

بخش نوبران ساوه داری ۸۰ روستا با ۲۵ هزار نفر جمعیت بوده که ۶۷ مورد این آبادی ها بالای ۲۰ خانوار است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • استعفای قریب الوقوع رئیس ستاد ارتش صهیونیستی
  • انهدام شبکه اغفال دختران چَتِربِت | ویدئو
  • تأکید ائمه جمعه اردبیل بر رفع مشکلات معیشتی معلمان و کارگران
  • روایت العربی الجدید از طرح اضطراری مصر درباره تهاجم قریب‌الوقوع به رفح
  • مهاجرت غیرقانونی «بحران جدی» از نگاه آمریکایی‌ها
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • استقبال پرشور یزدی‌ها از آیین احیای سنت گلاب‌گیری باغ جهانی دولت‌آباد
  • نرخ کرایه تاکسی‌ در قزوین کاهش یابد
  • رشد ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی هلال احمر استان زنجان