Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خانه ملت، علی اکبر کریمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس  با انتقاد از سازوکار دولت در پرداخت کمک معیشتی، گفت: مراجعات به نمایندگان به دلیل عدم دریافت کمک معیشتی بسیار است زیرا افرادی که از درآمدهای ناچیزی برخوردار هستند، نیز نتوانستند یارانه بنزین دریافت کنند.

ملاک‌های پرداخت یارانه بنزین به تجدیدنظر نیاز دارد

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی افزود: شاخص‌ها و معیارهایی که برای تشخیص افراد مشمول دریافت یارانه بنزین بیان می‌شود، دقیق نیست و نمی توان با استفاده از این ملاک‌ها وضعیت مالی مردم را ارزیابی و یارانه به آن‌ها پرداخت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با شاخص‌های فعلی علیرغم اینکه برخی نیازمند دریافت یارانه بنزین هستند، اما از آن محروم می‌شوند، اظهار کرد: دولت باید در ارزیابی وضعیت مالی مردم دقت بیشتری داشته باشد.

این نماینده مردم در مجلس دهم محروم کردن مردم از مکانیسم اعتراض برای عدم دریافت یارانه بنزین و نحوه رسیدگی به این اعتراض را ظلم مضاعف خواند و اضافه کرد: وجود دبیرخانه برای پاسخگویی به اعتراضات مردم در فرمانداری‌ها و ادارات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان‌ها از الزامات است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در یکی از مواد قانون هدفمندی یارانه‌ها، کمیسیونی پیش‌بینی شده که افرادی که مستحق دریافت یارانه بوده اما از دریافت آن محروم هستند، می‌توانند اعتراض کنند و این کمیسیون موظف به رسیدگی به این اعتراضات است.

گروکشی برای پرداخت کمک معیشتی با تهدید به قطع یارانه نقدی

کریمی با بیان اینکه مکانیسم مشخصی برای اعتراض به عدم دریافت کمک معیشتی وجود ندارد، تصریح کرد: در جریان بررسی بودجه سال ۹۹ ساز و کار قانونی و مناسبی برای پرداخت یارانه بنزین پیش بینی می شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تهدید دولت به قطع یارانه‌های نقدی در صورت اعتراض برای عدم دریافت کمک معیشتی نوعی گروکشی و تضییع حقوق مردم است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: علی اکبر کریمی کمیسیون اقتصادی مجلس پرداخت کمک معیشتی یارانه های نقدی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس عدم دریافت کمک معیشتی دریافت یارانه بنزین مجلس شورای اسلامی پرداخت یارانه برای پرداخت قطع یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۵۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است

حجت الاسلام سید سلمان ذاکر، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد در واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: گره هایی که  توسط مردم باز می شود دولت نمی تواند آنها را انجام دهد. دولت باید زیرساخت ها را انجام دهد و خلا های قانونی را پر کند و به کمک مجلس زمینه جهش تولید مسکن با مشارکت مردم را فراهم کند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: یکی از زیرساخت ها برای جهش تولید مسکن واگذاری زمین است. سختگیری های بیجا در خصوص عرضه زمین به مردم مصیبت درست کرده است. برخی از رفتارهای متناقض در حوزه ساخت مسکن مردم را سردرگم کرده است. از جهتی می گویند قانون جهش تولید مسکن اجرایی شود و از طرف دیگر سختگیری های بیجا درمورد پرداخت تسهیلات ساخت مسکن و عرضه زمین به مردم دارند که همه اینها موانع است.

ذاکر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم اعطای تسهیلات ساخت مسکن به مردم جهت مشارکت فعال توان و سرمایه مردمی در حوزه ساخت مسکن در کنار عرضه زمین توسط دولت تاکید کرد: سال ، سال تولید و جهش تولید است و از طرف دیگر اگر می خواهیم جهش تولید رقم بخورد باید مشارکت مردم را داشته باشیم. اگر در کنار واگذاری زمین اقدامات حمایت مالی دولت از جمله تسهیلات بانکی داشته باشیم پروسه تکمیل می شود و من احساس می کنم اگر مردم بخواهند خودشان بدون تسهیلات وارد شوند مانع ایجاد می شود. منابع بانکها برای بیت المال و مردم است . اینکه بگوییم مردم بروند مسکن بسازند آنهایی که پول ندارند تسهیلات بگیرنددرست نیست چراکه  اقشار کم درآمدی هم  هستند که نمی توانند تسهیلات بگیرند اولا گرفتن تسهیلات ضمانت های سنگین می خواهد و زمان بر هم  است .

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به لزوم حذف موانع  خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم  به تولید جهش مسکن برسیم باید موانع پیش روی عرضه زمین به مردم و پرداخت تسهیلات بانکی به مردم را حذف کنیم. برداشتن موانع بدون اراده دولت و دستگاههای متولی ممکن نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • بازیگر ایرلندی برای حمایت از فلسطین تهدید شد/ خطر شغلی در پیش است
  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • عدم کفایت مستمری نهادها و یارانه نقدی برای پوشش فقرمطلق
  • زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران